Bezoekers teller systeem van Prestop.

Donderdag 01 Oktober 2020

Met het bezoekers toegang teller systeem van Prestop bepaald u zelf hoeveel personen u op een bepaald moment toe laat in uw winkel, showroom of ontvangstruimte.Speciale camera modules bij de ingang(en) registeren alle bewegingen van personen in alle richtingen.

Het systeem geeft informatie op een helder display bij de ingang. De bezoeker ziet hoeveel personen er nog naar binnen mogen, en hoeveel personen er al binnen zijn. Via een afbeeldingen en kleur ziet de bezoeker in een oogopslag de huidige situatie. Tevens kunt u op het display extra informatie weergeven over uw deurbeleid, zoals afstand houden en verplicht mondkapje.

Het personeel kan eenvoudig via een smartphone of tablet op een online dashboard de huidige status bekijken en de telling naar boven of beneden corrigeren.

Het systeem heeft uitgebreide mogelijkheden voor bijvoorbeeld:

  • Het tellen van personen van verschillende in- en uitgangen als een geheel.
  • De doorstroom snelheid reguleren aan de ingang.
  • Statistieken genereren voor de manager of beheerder.

Meer info over dit bezoekers tel systeem tref je hier aan.

Het bezoeker toegang teller systeem is een losse module van de volledige oplossing, namelijk het wachtrij management systeem dat qua functionaliteit nog veel verder gaat. Denk daarbij aan een ticket nummer systeem die een bezoeker of gast krijgt via een QR code koppeling of een contactloze ticketprinter. Kijk op onze website voor meer informatie over dit uitgebreide systeem op www.saamzorgt.nl/oplossingen/wachtrij-management