Communicatie op afstand, investeer nu dankzij SET-regeling

Om er voor te zorgen dat zorginstellingen snel handelen in deze tijd is de SET-regeling uitgebreid. Per aanvraag is er € 50.000 subsidie beschikbaar gesteld voor digitale zorg op afstand. Hiervan mag 50% ingezet worden voor de aanschaf, lease- en licentiekosten van digitale toepassingen.

Saam zorgt

In de zorg is contact met de familie en vrienden erg belangrijk voor de patiënt. Zeker in deze tijd waar bezoek niet mogelijk is en eenzaamheid een nog groter probleem wordt dan het normaal al is. Prestop heeft hiervoor verschillende, stekker klare oplossingen om ervoor te zorgen dat er contact kan blijven tussen de patiënt en zijn naasten, via grote schermen om dit contact zo intens mogelijk te maken.

SET COVID-19 subsidie gehonoreerd?

Mocht de subsidie aanvraag al zijn goedgekeurd, dan kan Prestop snel leveren. Hiernaast kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van hardware, software en trainingen.

Omnitapps Saam in de zorg

Prestop heeft een touch applicatie ontwikkeld om personen met (beginnende) dementie op speelse wijze te kunnen helpen. Dit door bijvoorbeeld spelletjes spelen, foto’s uit de oude doos bekijken en zo nog veel meer. Saam verbindt met slimme communicatie technologie. Deze applicatie is helemaal gratis. Saam brengt je weer samen! Saam zorgt ervoor dat de ouderen beelden blijven herinneren!

 

Klik hier voor de officiële site van het RVO