Zet een Saam oplossing in!

Saam helpt je om een oplossing aan te schaffen voor jouw zorginstelling.

Saam stelt de tijdelijke Prestop oplossingen gratis ter beschikking in de vorm van een bruikleen. Om deze tijdelijke oplossingen te rouleren en te zorgen dat er permanente Saam oplossingen komen is het mogelijk deze permanente oplossingen via een Saam-spaarpotje actie aan te schaffen.


Momenteel gebruiken we Whydonate. Het is echter het streven van Prestop om het percentage dat Whydonate ontvangt terug te brengen naar NUL.

Voorlopig helpen wij je graag met het inrichten van je eigen pagina voor je Saam-spaarpotje gebaseerd op Whydonate, zodat iedereen enthousiast wordt en een steentje bijdraagt. Kim van Dijk zal je hierbij ondersteunen. Onder onze helpers tref je meer info aan over Kim.

Zorgsubsidie Corona

Wist je dat er €50.000 aan subsidies beschikbaar zijn per zorginstelling voor digitale zorg op afstand? Op deze pagina kan je meer informatie vinden.

Saam-spaarpotjes

Op deze pagina is een speciaal gedeelte gereserveerd voor het onder de aandacht brengen van de Saam-spaarpotjes en de status. Ook delen wij alle acties op zoveel mogelijk op social media, zodat ze goed onder de aandacht komen en blijven. Je eigen netwerk inzetten is natuurlijk de beste manier om succes te behalen, wij geven graag advies en tips hierover. Zo kun je de donatie pagina op je eigen website plaatsen en bij anderen die het ondersteunen. Een goed verhaal en foto’s is belangrijk en ook de reden voor de actie.

 

Archipel Dommelhoef

Klik hier voor meer informatie over het Saam-spaarpotje van de Archipel Zorggroep! Zij sparen voor een videobel TV (de prijs is incl. btw).