Samen staan we sterker

Nadat we bij Prestop er achter kwamen dat de vraag naar onze Prestop bruikleen apparatuur groter was dan wat we konden bieden is besloten om Saam op te zetten. Dit hebben we niet alleen gedaan. Dit hebben we gedaan in samenwerking met een aantal geweldige bedrijven, de medewerkers van Prestop en aantal zeer betrokken buitenstaanders.

Saam Buddies

Omdat de medewerkers van Prestop hun tijd nu nuttig kunnen besteden zijn de Buddies momenteel medewerkers van Prestop. Zij helpen met planning, uitleg via video bellen/streaming video, het ombouwen en het wegbrengen. We hopen dat we snel Buddies erbij krijgen die vrijwillig deze taken van ons overnemen.

Laurens Aelberts

Laurens is op 1 februari tijdelijk in dienst gekomen als product manager, maar zal totdat hij in september gaat beginnen met zijn master via videobellen uitleg en training over de verschillende oplossingen geven en de Saam website bijhouden.

Paul Demarteau

Paul is gestart op 1 maart bij Prestop als projectmanager en is met volle tevredenheid van Alexander en zijn collega’s zijn proeftijd doorgekomen ondanks dat hij helaas voorlopig niet zijn daadwerkelijke werkzaamheden voor Prestop kan uitvoeren. Hij coördineert daarom nu de afleveringen en het ophalen door de aanvragers van de diverse videobelTV en donatiezuil oplossingen.

Kim van Dijk

Kim is al meer dan 8 jaar in dienst bij Prestop. In 2019 heeft ze zelf ervaren wat een virus voor impact op je leven kan hebben. Gelukkig heeft ze het overleefd, maar wel met een dwarslaesie. Ze staat weer positief in het leven en gebruikt haar ervaring met spaaracties nu om te zorgen dat het Saam-spaarpotje wordt opgezet en dat dit zo snel mogelijk gevuld is, zodat de videobel oplossingen en donatiezuilen doorgeschoven kunnen worden.

Casper van Prooijen

Casper heeft op 20 maart zijn contractverlenging gekregen en zet zich voor een volle 100% in om te zorgen dat de oplossingen op de locatie komen.

Speciale dank gaat uit naar

 

Bianca Scholten

Wilde spontaan €400 doneren. Dit geweigerd, maar ze kan het nu in een Saam-spaarpotje doen.

LinkedIn

De twee eksters

Die we de afgelopen weken hun nest zagen opbouwen

Erik Bosman

Gaf advies in zijn eigen tijd.

LinkedIn

Mark Wijdeven

Stond als verslaggever van het ED klaar om direct een mooi stukje te schrijven.

LinkedIn
ED nieuwsbericht

Esther Hofstede

Is al lange tijd betrokken bij de zorg en gaf goede adviezen.

LinkedIn

Ilona Wakker

Pakte direct door om als eerste de tijdelijke videobelTV te ontvangen.

LinkedIn

Isabel Silva

Geeft met haar smileys op haar manier steun.

LinkedIn

Jolanda Nijs

Heeft als eerste de mobiele SAAM videobelTV mogen ontvangen.

LinkedIn

Alle personen die gereageerd hebben op de berichten van Alexander Aelberts op zijn Linkedin en Facebook pagina en de Linkedin pagina van Prestop.

 

 

Supporters van Saam

Prestop
Omnitapps4
Rutjes Reclame
TeamWorks
ApplePie
De Bende van de Bucht
Acer
Krijl
MailCampaigns
Reco
Exxeda
Happy Leads